Kontakt

För att komma i kontakt med oss på Asylrättscentrum kan du ringa till vår telefonrådgivning under våra öppettider eller maila till oss. Du kan även kontakta oss genom att fylla i formuläret längst ner på sidan.

Är du asylsökande och behöver hjälp med ditt ärende läs gärna om vilket stöd vi kan erbjuda och vilka handlingar vi behöver för att kunna bedöma ett ärende. Vilket stöd kan du få?

Har du redan ett offentligt biträde eller juridiskt ombud hänvisar vi dig i första hand dit eftersom hen har insyn i ditt ärende.

Vi kan endast ge rådgivning på svenska eller engelska och har inte möjlighet att ordna tolk för rådgivningen. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot spontana besök.

Jobbar du på myndighet och behöver komma i kontakt med någon av Asylrättscentrums anställda? Klicka här.

Barnens Asylrättscentrum

Just nu är telefonrådgivningen för Barnens Asylrättscentrum stängd.

Om du är ett barn går det bra att maila till oss på Barnens Asylrättscentrum om du vill ha information om asylprocessen eller råd i ditt ärende. Ibland kan vi boka ett möte så att du får träffa en jurist. Allt vårt jobb är gratis för dig.

Du kan skriva till oss på den här mailadressen: barn@sweref.org

Om du är vuxen och har frågor om ett barn eller en barnfamiljs ärende är du välkommen att ringa på vår ordinarie telefonrådgivning.

Klicka här för att läsa mer om Barnens Asylrättscentrum.

Telefonnummer
0200-88 00 66

Tisdag och onsdag

kl. 9.00-11.00

Fråga oss

10 + 1 =

Share This