Kontakt

För att komma i kontakt med oss på Asylrättscentrum kan du ringa till vår telefonrådgivning under våra öppettider eller maila till oss. Du kan även kontakta oss genom att fylla i formuläret längst ner på sidan.

Är du asylsökande och behöver hjälp med ditt ärende läs gärna om vilket stöd vi kan erbjuda och vilka handlingar vi behöver för att kunna bedöma ett ärende. Vilket stöd kan du få?

Har du redan ett offentligt biträde eller juridiskt ombud hänvisar vi dig i första hand dit eftersom hen har insyn i ditt ärende.

Vi kan endast ge rådgivning på svenska eller engelska och har inte möjlighet att ordna tolk för rådgivningen. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot spontana besök.

Jobbar du på myndighet och behöver komma i kontakt med någon av Asylrättscentrums anställda? Klicka här.

Barnens Asylrättscentrum

Vi erbjuder rådgivning på telefon och mail till barn, eller er som arbetar med barn och en mottagning för juridisk rådgivning på plats. Rådgivning på plats sker lämpligen efter tidsbokning, för att undvika onödig väntan för barnet eller ungdomen, och för att möjliggöra tolkbokning.

Telefonrådgivningen är öppen varje torsdag mellan kl. 9.00-11.00. Du når oss då på telefonnummer: 0200-75 17 03. Det är gratis att ringa till oss. 

Du kan också maila på barn@sweref.org.

Klicka här för att komma till Barnens Asylrättscentrum.

Telefonnummer
0200-88 00 66

Tisdag och onsdag

kl. 9.00-11.00

Drop-in-rådgivning i ABF-huset 

Tillsammans med ABF-huset i Stockholm ger vi drop-in-rådgivning varannan torsdag. Klicka här för att läsa mer.

Fråga oss

11 + 7 =

Share This