En julgåva som värnar alla människors rätt till skydd

Fler människor än någonsin befinner sig på flykt. Samtidigt ser vi hur asylrätten utmanas och ett mer restriktivt regelverk växer fram. Med er julgåva kan vi på Asylrättscentrum försvara asylrätten och hjälpa människor på flykt att tillvarata sina rättigheter. 

Årets viktigaste julklapp

Vill ditt företag ge en julgåva som gör verklig skillnad för människor på flykt? Vi på Asylrättscentrum kämpar outtröttligt för att värna asylrätten och människors rätt till skydd och möjlighet att leva med sin familj.

Genom en julgåva på 5000 kr kan ni göra stor skillnad. Ni får dessutom ett kommunikationspaket som kan användas för att göra både anställda och kunder stolta.

Swish: 123 9005794
Bankgiro: 900-5794

Skriv företagsnamnet i meddelanderaden. Maila sedan till info@sweref.org för att få bekräftelse på er gåva och motta ett kommunikationspaket som ni kan dela med anställda och i era kanaler.

Vi har 90-konto och omfattas av Svensk Insamlingskontroll.

Vi kan komma att registrera de uppgifter och handlingar ni skickar in till oss. För mer information se vår Dataskyddspolicy.

En julgåva som skapar stolthet!

När ni ger en julgåva på minst 5000 kr får ni ett kommunikationspaket som ni kan dela i era kanaler för att göra både anställda och kunder stolta.

Mejla info@sweref.org efter genomförd inbetalning för att ta emot kommunikationspaketet.

Share This